Praktische informatie

tarieven

degoedemetlinkOm de kosten van de sessies te drukken, ben ik voorlopig niet aangesloten bij een vakvereniging. Hierdoor is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekering. (Vergoeding vanuit de zorgverzekering voor kindercoach- en kindertherapiesessies wordt overigens überhaupt  steeds beperkter.) Wel hanteer ik daarom lagere tarieven dan gebruikelijk.

  • KvK: 65503856
  • BTW: NL198978583B01
  • IBAN: NL45 INGB 0007 2173 68
  • Telefonische kennismaking: gratis
  • Intake- en evaluatiegesprek ouder (60 minuten) inclusief verslag: € 45,00*
  • Kindercoachsessie (60 minuten) inclusief materiaal en korte verslaglegging: € 45,00*
  • Hulp bij huiswerk (60 minuten): € 40,00*

*Dit is inclusief 21% BTW. 

locatie

De sessies vinden plaats bij mij thuis in Scheveningen, in een speciaal hiervoor gebouwd tuinhuisje. Hier zijn alle materialen aanwezig. Tijdens de sessies van je kind, kun je je prima vermaken in de PalacePromenade met allerlei winkeltjes, op het strand en de boulevard of in de diverse eet- en drinkgelegenheden, allemaal op loopafstand bereikbaar.

In overleg met de school van jullie kind, zouden de sessies ook daar kunnen plaatsvinden.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied volg ik regelmatig nascholing en lees ik vakliteratuur. In november heb ik de bijscholing ‘Creatieve Kindercoaching’ gevolgd aan de Jip & Jan academie. Deze bijscholing bestaat uit de volgende twee modules: ‘Kunstzinnige Kindercounseling’ en ‘Creatieve Kindercoaching’. Hierdoor sta ik ingeschreven in het Jip & Jan Kwaliteitsregister. Zo wordt de kwaliteit en professionaliteit van de kindercoaching gewaarborgd.

overig

Voor het aanvragen van een intakegesprek, kun je het formulier invullen.

Foto’s: www.anjaliram.nl

Facebook